Workshops

GVSO – Groeiplaats voor Systemische Ontwikkeling voor mensen, teams & organisaties. Onder deze vlag organiseert Ilka van der Meijden diverse workshops en trainingen. De individuele workshops (in groepsverband) zijn erop gericht jouw natuurlijke potentieel te ontwikkelen. Zodat jij je beste authentieke zelf kan zijn waar je jezelf ook bevindt. Met kracht én kwetsbaarheid. Door inzet van systemisch werk en lichaamswerk laten we je nieuwe bronnen van kracht en energie ervaren.  We maken je bewust. Daarmee creëer je een nieuw gezichtsveld en kan je je eigen vrije keuzes beter maken.

Voel je je aangesproken en wil je ervaren wat het voor je kan betekenen? Ben jij eraan toe een volgende stap te zetten? Voel je welkom! Groei onbeperkt.

INDIVIDUELE WORKSHOPS (IN GROEPSVERBAND)

‘JE WERK EN JE FAMILIESYSTEEM’

Foto familieopstelling
Kom tijdens deze eendaagse workshop ervaren wat je werk en je familiesysteem met elkaar te maken heeft. Ga voor meer werk, balans en vitaliteit!

‘JE KRACHTIGE ZELF (HER)VINDEN’

jezelf (her)vinden

In deze tweedaagse workshop waar we met systemisch werk in combinatie met paarden en lichaamswerk aan de slag gaan, leer jij je krachtige zelf (her)vinden.

‘JE WERK EN JE FAMILIESYSTEEM’

Wat heeft dat nu met elkaar te maken? Meer dan je denkt! Je familiesysteem neem je onbewust mee naar je werk. En dat doe jij niet alleen! Moet je nagaan wat een hoop persoonlijke thema’s en dynamieken bij elkaar komen in organisaties. Niet voor niets loop je vaak tegen dezelfde terugkerende patronen aan op je werk. Zelfs als je van baan wisselt. Terwijl het gedrag wat je vanuit deze patronen en dynamieken inzet onbewust is en veelal niet helpend. En bijna altijd zijn deze patronen te herleiden tot je systeem van herkomst.

Wil jij daar meer inzicht in? Wil jij jezelf beter leren begrijpen en ondervinden waar deze belemmerende patronen vandaan komen? Of wil je onderzoeken waar voor jou de energie stroomt? Zodat je betere of andere keuzes kunt maken in jouw (professionele) leven? Met opstellingenwerk creëer je een nieuw gezichtsveld. Zodat je stappen kunt zetten naar meer werkplezier, balans en vitaliteit. Groei onbeperkt!

 • Je kan als vraagsteller je eigen thema inbrengen wat jij in jouw (professionele) leven ervaart en waar je meer inzicht op zou willen hebben.
 • Je kan als representant deelnemen waarbij je vaak ook hernieuwde inzichten opdoet die op jouw eigen situatie van toepassing zijn.
 • DATUM: 30 september
 • TIJD: 9:15 – 13:15
 • KOSTEN: 90,- vraagsteller/ 45,- representant
 • LOCATIE: Studio Danstique, Stiphout/Helmond

‘JE KRACHTIGE ZELF (HER)VINDEN’

Loop jij in je dagelijks leven of werk er tegenaan dat je het moeilijk vindt om je grenzen aan te geven? Voel je je soms een wandelend hoofd dat in rondjes draait? En krijg je moeilijk vat op je omgeving? Stap dan eens uit je comfortzone van je ratio en boor andere krachten aan, die jij in jezelf draagt: De innerlijke wijsheid van je lichaam en je familiesysteem!

In deze tweedaagse workshop waar we met systemisch werk in combinatie met paarden en lichaamswerk aan de slag gaan, leer jij je krachtige zelf (her)vinden.

 • Je leert over je persoonlijke en familiegeweten; Wat is hiervan de impact op je dagelijkse (werk)leven?
 • Je krijgt een opstelling met paarden die jou spiegelen op lichamelijk en systemisch niveau. Hoe ontspannen of gespannen ben je eigenlijk echt? Wat wil gezien worden wat op een diepere laag in jou speelt?
 • Je ontdekt jouw balans tussen je eigen grenzen en jezelf verbinden: Wat betekent het om met behoud van jouw grenzen de verbinding met anderen aan te gaan?
 • Je krijgt inzicht op beïnvloeden en beïnvloed worden: Inzicht hoe jij je verhoudt tot krachtenvelden om je heen. Wat het met jouw energie doet en hoe je hier meer grip op kunt krijgen. En meer begrip wat hiervan de relatie is met jouw persoonlijk geweten.
 • Je gaat daarnaast zelf aan de slag met een aantal systemische werkvormen.
 • Vanuit je hoofd meer in je lichaam en je lichaamssignalen leren kennen;
 • Meer bewustzijn en daarmee handelingsvrijheid ten aanzien van je eigen systeem van herkomst;
 • Concrete handvatten om ook na deze tweedaagse zelf mee aan de slag te kunnen;
 • Nieuw gezichtsveld zodat je andere keuzes kunt maken;
 • Kortom, (her)vind je krachtige zelf!
 • Locatie: De tweedaagse vindt deels binnen en deels buiten in de natuur plaats op een fijne locatie in Helmond. We starten bij Studio Danstique, Molenweg 1 in Helmond. Naast de locatie ligt een grote parkeerplaats.
 • Data: Donderdag 19 oktober 2023 en donderdag 26 oktober 2023.
 • Tijden: 9:15 (inloop). We starten om 9:30 en we eindigen om 17:00.
 • Kosten voor deelname tweedaagse: EUR 389,- (incl. BTW) inclusief lunch en hand-outs.

TRAINERS

Sarah Teunissen

Coach, trainer en oprichter/eigenaar van Wu WeiCoaching & (co)trainer IVSW (Instituut Voor Systemisch Werk).

Sarah heeft naast het (co)trainerschap van de opleiding Familieopstellingen bij IVSW, ruimschoots ervaring met het geven van familieopstellingen al of niet met paarden. Daarnaast heeft zij een achtergrond in de jeugdgezondheidszorg.

Ilka van der Meijden

Coach, trainer & oprichter/eigenaar van GVSO – Groeiplaats voor Systemische Ontwikkeling voor mensen, teams & organisaties.

Ilka is gecertificeerd LVSC-trainer & registercoach en NLP-master. Zij heeft een rijke ervaring in het bedrijfsleven op executive niveauop het gebied van strategische ontwikkeling, veranderkundige ervaring,marketing en communicatie. Vanaf 1997 heeft zij zich daarnaastontwikkeld op het vlak van lichaamswerk, erkende psychotherapie- entraumaverwerkings-theorieën en systemisch werk. Op het snijpunt van diekennis en ervaring helpt ze graag mensen, teams en organisaties omonbeperkt te groeien.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kan je jouw deelname aan de workshop(s) doorgeven. Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging per e-mail.

Ja, ik wil me aanmelden voor: